Nyheter

Nyhetsarkiv

2019-05-16

Nu släpps SJ-biljetter till höstens alla tågresor

Nu släpper SJ alla sina tågbiljetter till sensommaren och höstens resor. ju tidigare man bokar desto bättre pris får man. Men det finns fler tips för den som vill göra kap.

Läs mer

2019-05-16

Vilka turistvaccin behöver man mest?

Hårresande sjukdomsfall kan väcka oro inför resan, men innan man shoppar loss bland klinikernas vaccinutbud bör man informera sig om de verkliga hälsoriskerna. Annars riskerar man att oroa sig för fel saker, säger statsepidemiologen Anders Tegnell. – Till exempel att man är räddare för rabies än för att hyra en motorcykel.

Läs mer

2019-05-13

Telefonin ligger nere p g a ett tekniskt fel hos TELE2

Läs mer

2019-05-13

Ring, ring...

Läs mer

2019-05-03

SAS-plan i luften – men risk för förseningar

Konflikten mellan SAS och företagets piloter är över och flygverksamheten ska nu återgå till det normala. Men även om många avgångar kommer att lyfta enligt tidtabell i dag finns risk för förseningar och den del inställda flyg.

Läs mer

2019-05-02

SAS-medlaren: ”Vi är inte nära en lösning”

Piloterna och SAS är inte överens. Under onsdagskvällen meddelade flygjätten att man ställer in 709 avgångar – vilket gör att cirka 54 000 passagerare drabbas.

Läs mer

2019-04-30

Sköna maj, välkommen!

Nu är det dags att städa fram våren, bränna det gamla och ge plats för det nya. Valborgsfesten står som symbol för våren och ljuset.

Läs mer

2019-04-29

Allt om SAS-strejken som fortsätter idag och tisdag

Frustrationen är stor bland resenärerna som drabbas av pilotstrejken som fortsätter under måndagen och tisdagen. Som plåster på såren utökar SAS möjligheterna att boka om eller av biljetter till och med 5 maj, även för icke inställda flyg. ”Din resa blir fullt återbetald”, säger presschef Freja Annamatz i Dagens industri. På tisdag har strejken kostat SAS runt 300–400 miljoner kronor.

Läs mer

2019-04-26

Ersättningsflyg från Skellefteå Airport

Skellefteåregionen blir med anledning av den pågående SAS strejken väldigt hårt drabbad då innevånare och företag blir avskärmade från omvärlden. Med anledning av detta har Skellefteå Airport de senaste dagarna intensivt arbetat med att försöka hitta andra flygmöjligheter för sina strandsatta resenärer.

Läs mer

2019-04-26

Klimattrend driver upp resandet med SJ

Resandet ökade på nästan alla SJ:s linjer under det första kvartalet, totalt med 8 procent jämfört med samma kvartal förra året.

Läs mer