Nyheter

Nyhetsarkiv

2019-12-05

Utbildningsdag på NEX

Läs mer

2019-11-21

Klart: Sverige får direktflyg till Tokyo

Nästa år går det att flyga direkt mellan Stockholm och Tokyo. Japans största flygbolag ANA startar en direktlinje till sommaren.

Läs mer

2019-11-12

Norwegian öppnar nya flyglinjer från Sverige

Lågprisflygbolaget Norwegian öppnar flera nya linjer från Skandinavien. Arlanda får tre nya destinationer medan Landvetter en ny direktlinje, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Läs mer

2019-11-12

Flygbolaget slutar flyga mellan Malmö och Stockholm

Från och med januari nästa år upphör flygbolaget Norwegian att trafikera linjen Malmö-Stockholm som i dag har flera avgångar i veckan.

Läs mer

2019-11-12

Så fungerar de nya gränskontrollerna

Nu krävs det giltiga id-handlingar även för att åka till Danmark. På tisdagen trädde nämligen den nya danska gränskontrollen i kraft.

Läs mer

2019-10-30

Petter Stordalen blir en av flera ägare i svenska Ving

Den norske hotellmagnaten Petter Stordalen köper svenska Ving, rapporterar Dagens Næringsliv. – Det här är en historisk dag i vårt företags drygt 60-åriga historia, säger Vings koncernchef Magnus Wikner på en pressträff.

Läs mer

2019-10-18

Bank utser billigaste och DYRASTE weekend-städerna

Sarajevo och Sankt Petersburg delar på första platsen över de mest prisvärda europeiska storstäderna i höst. Det visar FOREX Banks senaste Storstadsindex som jämför genomsnittspriser för att bo, äta och dricka i några av Europas storstäder, enligt ett pressmeddelande.

Läs mer

2019-09-30

SAS presenterar sommarprogrammet 2020 – 5 nya destinationer och 14 nya direktlinjer

SAS fortsätter att stärka sitt säsongsanpassade erbjudande och öppnar totalt 14 nya direktlinjer och 5 helt nya destinationer från Skandinavien under sommaren 2020 – Bari, Rhodos, Tivat, Zadar och Valencia. Biljettsläpp av sommarens nyheter sker den 30 september, enligt ett pressmeddelande.

Läs mer

2019-09-30

Norwegian lanserar två nya skiddestinationer från Göteborg: Turin och Grenoble

Snart är det vinter och då får boende i Västsverige två nya direktlinjer till Alperna. Norwegian börjar flyga direkt till Turin och Grenoble från Göteborg Landvetter varifrån enkelt kan ta sig vidare till närliggande skidorter.

Läs mer

2019-09-25

Populärt att tågluffa i norra England

Aldrig förr har det varit så hett att transportera sig med tåg som det är nu. Nya tåglösningar jobbas fram och i sociala medier ersätts foton på flygvingar bland molnen med bilder på en frukost med en alptopp eller solrosäng susande förbi i bakgrunden. Tåget är här för att stanna och just nu ligger stort fokus på tåg genom den engelska landsbygden, enligt ett pressmeddelande.

Läs mer