Nyheter

Nyhetsarkiv

2023-02-24

Smart start på årets sportlov – 5 tips att tänka på för dig som reser via Arlanda

På sportlovet känner många ett extra ressug och passar på att flyga till fjällen eller skidorter nere på kontinenten. Tänk på att det är många som reser samtidigt, kom i rätt tid till flygplatsen och ha dina dokument och packning i ordning så får du som resenär en bättre upplevelse. Swedavia har bemannat upp tillsammans med våra samarbetspartners för att möta ett ökat resande och nedan finns fem smarta tips för en bra start på sportlovsresandet.

Läs mer

2023-01-04

SJ kan inte säga när vårens tågbiljetter släpps

Trafikmyndigheten håller på att digitalisera sitt planeringssystem – det påverkar tågplanen för 2023 som kommer senare än vanligt, skriver Dagens Nyheter.

Läs mer

2023-01-04

EU-majoritet vill införa covidtest av Kina-resenärer

Kina fördömer i starka ordalag de krav på covidtester för resenärer från Kina som ett dussintal länder redan infört. Nu står det även klart att en stor majoritet av EU-länderna vill införa samma sak, uppger EU-kommissionen.

Läs mer

2022-12-22

Ny flyglinje mellan Göteborg och New York

SAS startar från och med april en direktlinje från Göteborg till New York.

Läs mer

2022-12-22

God Jul och Gott Nytt År till er alla!

Läs mer

2022-12-13

Pendeltåg på linje 40 stannar inte i Arlanda C

Läs mer

2022-12-12

Premiär för nytt direktflyg till London

Tre nya utrikeslinjer börjar flyga direkt till Luleå i december.

Läs mer

2022-12-08

Flygandet ökar och nu startar fler direktflyg

Antalet passagerare fortsätter att öka vid flygplatserna i Norrbotten. Och nu startar direktflyg till London och Düsseldorf.

Läs mer

2022-11-24

Fyra 48-timmarstrejker utlysta på brittisk järnväg

Det brittiska fackförbundet RMT kommer att hålla fyra 48-timmars strejker under december och januari. Det meddelas efter att man inte lyckats komma överens om ett nytt lönepaket. RMT beskyller regeringen för att förhindra en överenskommelse.

Läs mer

2022-11-22

SJ varnar: Tågstrul även på tisdag – avgångar inställda

Det kraftiga snöfallet ställer till det ordentligt i trafiken och problemen väntas fortsätta under tisdagen. Många tåg är inställda och försenade i Stockholmsområdet. ”Det är förseningar i hela järnvägsnätet”, säger Anders Edgren på SJ:s pressjour.

Läs mer